Caramel mere cu nucă de cocos & ciocolata burniță este un fără gluten desert. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți mere, caramele, ciocolata semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mere de Caramel cu nucă de cocos și ciocolată, Dulce și sărat Bourbon scorțișoară Pecan Caramel mere + ciocolată burniță, și Ciocolată-Nucă De Cocos Caramel Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați merele, apoi uscați complet. (Notă: pentru ca sosul de caramel să se lipească de mere, merele trebuie să fie bine răcite înainte de spălare, uscare și scufundare în sosul de caramel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Introduceți bățul pop din lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Caramele cu microunde și apă în castron mare de sticlă cu microunde pe 2 până la 2-1 / 2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat atunci când este agitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Acoperiți placa mare cu pergament; pulverizați cu spray de gătit. Înmuiați merele, câte 1 pe rând, în sos de caramel, întorcându-vă pentru a acoperi uniform fiecare măr. Țineți mărul înmuiat peste castron pentru a lăsa excesul de caramel să se scurgă înapoi în castron. Înmuiați merele în nucă de cocos; așezați pe farfuria pregătită. La frigider 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De Inimă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ciocolată cu microunde în bol separat cu microunde 1 până la 1 min. 15 sec. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min.; se amestecă până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți ciocolata peste mere; reveniți la farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
La frigider 1 oră sau până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Scoateți merele din frigider 15 min. înainte de servire. (Notă: merele Caramel pot fi refrigerate cu până la 2 zile înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier