Mere cu Tamale Pecan
Apple cu Pecan Tamale este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, coji de porumb, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată Prăjită De Mere, Pecan Și Spanac De Pui Cu Cidru De Mere, Mere pecan plăcintă Cronuts cu mere cidru caramel burniță, și Salată de Chip de mere, Gorgonzola și Pecan cu vinetă de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Curățați și înmuiați cojile de porumb în apă caldă timp de 1 oră.
Într-un castron, amestecați manual masa, uleiul, praful de copt și sarea.
Adăugați zahărul brun și scorțișoara și amestecați bine. Se amestecă ușor în umplutura de plăcintă cu mere și pecan. Pentru Tamale mici, așezați aproximativ 3 linguri de umplutură pe partea netedă a 1 cornhusk și înfășurați. Nu există nicio regulă pentru a înfășura tamalele, faceți tot ce puteți și distrați-vă. Cu toate acestea, decojirea unui cornhusk în benzi și utilizarea ca legături pentru a ține împreună fiecare tamale este utilă.
Aduceți apa la fierbere într-o oală de tamale sau abur. Aburiți tamalele la foc mediu până când masa nu mai este albă și aluată, aproximativ 40 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Flori aromatice strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele condimentate și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.