Mere coapte umplute cu migdale cu sos de Caramel-mere
Merele coapte umplute cu migdale cu sos de Caramel-mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 211 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână grand marnier, un strop de nucșoară măcinată, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mere Umplute Cu Migdale La Cuptor, Mere coapte cu iaurt crocant de mere și Caramel, și Mere umplute cu Pecan cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, puneți migdalele într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați migdalele măcinate, zahărul și următoarele 5 ingrediente (prin albuș de ou), amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Albușuri De Ou
Zahăr
4
Pentru a pregăti mere, miez, îndepărtați semințele și scoateți cu grijă 1 lingură din fiecare jumătate de măr pentru a forma o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Semințe
5
Tăiați o felie subțire de pe partea rotunjită a fiecărei jumătăți de măr pentru a face o suprafață plană; așezați merele cu fața în sus pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Măr
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Combinați 1 lingură de zahăr și scorțișoară; presărați generos peste mere. Lingura aproximativ 1 lingura de umplere în ceașcă de fiecare jumătate de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Zahăr
7
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când merele sunt aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare (nu amestecati) pana cand amestecul incepe sa se rumeneasca; înclinați ușor tigaia și rotiți pentru a se rumeni uniform amestecul. Reduceți căldura la minim; adăugați încet cidru, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
9
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
10
Se servește peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
11
Notă de vin: deoarece acest desert nu este supersweet, este perfect pentru asocierea vinului. Deserturile foarte dulci sunt mai greu de asociat, deoarece pot face vinul să aibă un gust plictisitor sau neutru. O alegere grozavă este Muscat Beaumes-de-Venise din Jaboulet, Franța. 2001 este de aproximativ 16 USD pentru o jumătate de sticlă de 375 mililitri. Doar un pahar mic din acest vin minunat opulent va face ca merele coapte să aibă un gust de desert de trei stele. - Alina Mihaela