Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mere, Cheddar alb și salată de șuncă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 299 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă, piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de cidru de mere cu miere, Salată de varză rasă și varză de Bruxelles cu măr, Cheddar ascuțit, nuci pecan și vinetă balsamică albă, și Biscuiți de mere și Cheddar alb.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați sucul de mere și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste amestecul de salată; aruncați bine pentru a acoperi. Puneți amestecul de salată pe 4 farfurii individuale de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4
Presărați 2 linguri de brânză peste fiecare salată.