Merele de Caramel necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 561 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de lapte condensat, zahăr brun, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 12 bastoane de lemn
2
Combinați toate ingredientele împreună, cu excepția merelor, într-o cratiță mare și amestecați cu o lingură de lemn la foc mediu până când tot zahărul s-a dizolvat și nu este pietros. Folosiți o perie umedă de patiserie pentru a șterge părțile laterale ale tigaiei pentru a dizolva orice cristale de zahăr care se pot forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și aduceți amestecul de zahăr la fierbere rulantă la foc mediu și gătiți până când termometrul citește 236 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă într-un vas din oțel inoxidabil și se lasă să se răcească la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În timp ce siropul se răcește, împingeți un băț de lemn în fiecare măr de sus prin miez. Bastonul ar trebui să fie suficient de adânc, astfel încât să nu cadă atunci când înmuiați mărul în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Aliniați o foaie de prăjituri cu un covor de copt din silicon sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Scufundați fiecare măr în caramelul de 200 de grade F, urmărind cu atenție, pentru a nu vă scufunda degetele în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Îndepărtați excesul de caramel întorcând merele peste vasul de caramel și apoi transferați pe foaia de fursecuri. Repetați cu merele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se răcește timp de 15 minute, apoi se scoate din covorul de siliciu sau din hârtia cerată.