Mere Caramel

Mere Caramel
Merele Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, sirop de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, M & M Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Tăiați, spălați și uscați merele și introduceți bețișoare de gheață în centrul capetelor tulpinii. Umpleți un castron mare pe jumătate cu cuburi de gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Popsicle SticksPopsicle Sticks
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați zahărul, siropul de porumb, smântâna și untul într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fundul greu. Gatiti la foc mic, amestecand usor o data sau de doua ori, pana cand zaharul s-a dizolvat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când amestecul ajunge la 124° pe un termometru cu bomboane, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață. Se amestecă doar până când amestecul începe să se îngroașe într-o consistență de scufundare. Lucrând cu atenție, răsturnați ușor tigaia într-o parte și rotiți fiecare măr în caramel până când este acoperit bine. (Dacă amestecul devine prea gros, reîncălziți ușor câteva secunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați pe foaia de copt căptușită și puneți-o la frigider până când caramelul este răcit și setat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista