Mere Caramel
Merele Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, sirop de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, M & M Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Tăiați, spălați și uscați merele și introduceți bețișoare de gheață în centrul capetelor tulpinii. Umpleți un castron mare pe jumătate cu cuburi de gheață și apă.
Combinați zahărul, siropul de porumb, smântâna și untul într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fundul greu. Gatiti la foc mic, amestecand usor o data sau de doua ori, pana cand zaharul s-a dizolvat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când amestecul ajunge la 124° pe un termometru cu bomboane, aproximativ 20 de minute.
Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață. Se amestecă doar până când amestecul începe să se îngroașe într-o consistență de scufundare. Lucrând cu atenție, răsturnați ușor tigaia într-o parte și rotiți fiecare măr în caramel până când este acoperit bine. (Dacă amestecul devine prea gros, reîncălziți ușor câteva secunde.)
Transferați pe foaia de copt căptușită și puneți-o la frigider până când caramelul este răcit și setat, aproximativ 15 minute.