Mere Caramel
Caramel mere este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 518 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de mere, sirop de porumb, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, S ' more Caramel mere, și Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați merele și uscați bine. Introduceți un băț de lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Placă de pulverizare cu spray de gătit.
În cratița de 2 litri, amestecați zahărul, siropul de porumb, laptele și sarea. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana la 230 F pe termometrul cu bomboane sau pana cand cateva picaturi de sirop picurate in cana cu apa rece formeaza o bila moale care se aplatizeaza atunci cand este scoasa din apa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește ușor.
Înmuiați rapid merele în caramel, învârtindu-se până când sunt complet acoperite. Scufundați fundul în stropi de bomboane.
Așezați merele pe farfurie până când caramelul este setat.