Apple, afine și pere Crisp este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 1 oră. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți mere rome beauty, nuci măcinate, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Cranberry-Pear Apple Crisp, Pear-Apple-Cranberry Crisp, și Mere, afine și pere crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă merele, perele, afinele, 1 lingură de făină, miere și suc de lămâie în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Într-un bol, amestecați 1/2 cană de făină, zahăr brun, ovăz, nuci și unt la consistența firimiturilor grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați ușor peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc și crocant deasupra.