Mentă - sos de roșii pentru miel

Mentă - sos de roșii pentru miel
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și sos vegan? Sosul de mentă-roșii pentru miel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 0g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Chiftele de miel în sos de roșii de mentă, Cotlete De Miel Cu Sos De Mentă, Roșii Și Usturoi, și Cotlete De Miel Cu Gem De Roșii Și Mentă.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul, sarea, piperul, muștarul Dijon și zahărul într-un castron mare. Se amestecă menta și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista