Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar

Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar
Reteta menta marinat salata de creveți la grătar Tabbouleh este gata în aproximativ 2 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar, Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta, și Somon la grătar marinat cu citrice cu salată de Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Puneți bulgurul într-un bol și turnați apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a apei este absorbită, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți orice exces de lichid din bulgur și amestecați rucola, ceapa verde și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
BulgurBulgur
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul și uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă amestecul peste bulgur și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
BulgurBulgur
5
Transferați tabbouleh pe un platou și acoperiți cu creveții la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La GrătarCreveți La Grătar
6
Garnisiți cu frunze proaspete de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
7
Combinați sucul, menta, uleiul și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați creveții într-un bol, turnați marinata și amestecați pentru a acoperi uniform marinata. Marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Grătar de căldură la mare. Condimentați creveții cu sare și grătați timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizați și tocmai gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista