Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar

Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar
Reteta menta marinat salata de creveți la grătar Tabbouleh este gata în aproximativ 2 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar, Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta, și Somon la grătar marinat cu citrice cu salată de Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Puneți bulgurul într-un bol și turnați apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a apei este absorbită, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți orice exces de lichid din bulgur și amestecați rucola, ceapa verde și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
BulgurBulgur
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul și uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă amestecul peste bulgur și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
BulgurBulgur
5
Transferați tabbouleh pe un platou și acoperiți cu creveții la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La GrătarCreveți La Grătar
6
Garnisiți cu frunze proaspete de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
7
Combinați sucul, menta, uleiul și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați creveții într-un bol, turnați marinata și amestecați pentru a acoperi uniform marinata. Marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Grătar de căldură la mare. Condimentați creveții cu sare și grătați timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizați și tocmai gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista