Membrillo (Pastă De Gutui)

Membrillo (Pastă De Gutui)
Membrillo (pastă de gutui) este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 1038 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $11.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 522 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați gutui, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Membrillo (Pastă De Gutui), Empanadas de Membrillo (gutui Argentinian și Empanadas de brânză), și Ingredientul Secret (membrillo): Membrillo de mere și pere Tur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți bucățile de gutui într-o cratiță mare (6-8 litri) și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați păstaia de vanilie și coaja de lămâie și dați la fiert. Reduceți la foc mic, acoperiți și lăsați să gătească până când bucățile de gutui sunt fragede cu furculița (30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
3
Faceți gutui pur și simplu: strecurați apa din bucățile de gutui. Aruncați păstaia de vanilie, dar păstrați coaja de lămâie cu gutui. Purificați bucățile de gutui într-un robot de bucătărie, blender sau folosind o moară de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Măsurați pur și simplu: măsurați gutui pur și simplu. Indiferent de cantitatea de quince pur corkume pe care o aveți, de atât zahăr veți avea nevoie. Deci, dacă aveți 4 căni de pur arkulume, veți avea nevoie de 4 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Încălziți pur și simplu pentru a dizolva zahărul, adăugați suc de lămâie: readuceți gutuiul pur și simplu în tigaia mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se încălzește la mediu-scăzut.
7
Adăugați zahărul. Se amestecă cu o lingură de lemn până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
9
Gatiti la foc mic pana la roz gros si inchis: continuati sa gatiti la foc mic, amestecand ocazional, timp de 1-1 1/2 ore, pana cand pasta de gutui este foarte groasa si are o culoare Roz portocaliu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
10
Se pune în cuptorul mic pentru a se usca: Preîncălziți cuptorul la un nivel scăzut de 125 cm.f (52 cm. C). Tapetați o tigaie de 8x8 cu hârtie pergament (nu folosiți hârtie de ceară, se va topi!). Ungeți hârtia pergament cu un strat subțire de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Turnați pasta de gutui gătită în tigaia tapetată cu hârtie pergament. Neteziți partea superioară a pastei, astfel încât să fie uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Puneți pasta membrillo în cuptorul 125 f pentru o oră sau mai mult pentru a o ajuta să se usuce. (Dacă aveți o setare de convecție sau ventilator pentru cuptor, utilizați-o.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Serviți: pentru a servi, tăiați în pătrate sau pene și prezentați cu brânză Manchego. Pentru a mânca, luați o felie mică de membrillo și întindeți-o deasupra unei felii de brânză. A se păstra prin împachetare în folie sau folie de plastic, o păstrare la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Notă: prima dată când am făcut acest set partea de sus, dar partea de jos nu a avut. Pentru a remedia, am golit pasta de gutui într-un castron mare pyrex și am pus-o în cuptorul cu microunde. L-am gătit la înălțime în trepte de 5 minute timp de 20 de minute. În ultimul moment, una dintre margini a început să se caramelizeze și să devină maro. Acest lucru nu doriți să se întâmple, deoarece părțile caramelizate distrug aroma, dar în acest caz a fost un bun indiciu că restul pastei de gutui era gata. Am aruncat părțile rumenite și am întors restul într-un vas de copt nou căptușit. Înapoi în cuptor timp de o oră și a fost făcut la perfecțiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista