Melopita (Tort Cu Miere)
Melopita (tort de miere) este un fără lactate și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați miere, scorțișoară, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rețetă grecească de tartă cu miere și brânză (Melopita) , Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, și Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de plăcintă ceramică de 10 inci.
Într-un castron mare, bateți împreună 3 1/2 linguri zahăr și ouă până la crem, aproximativ 3 minute.
Adăugați miere și bateți până se combină bine.
Adăugați suc de lămâie și coniac și amestecați pentru a combina.
Adăugați brânza în castron și bateți până când amestecul s-a amestecat, aproximativ 2 minute.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit și se coace până devine auriu și doar ferm la mijloc, 30 de minute.
Se presara tort cald cu extra 1 lingura de zahar si scortisoara.