Melktert-Tartă Cu Lapte

Melktert-Tartă Cu Lapte
Melktert - tartă cu lapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 809 calorii, 15g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la en.julskitchen.com are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte, Melktert, și Africa De Sud Melktert (Milktart).

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fairview Pinotage. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista