Rețeta Melitzanes Moussaka ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. O porție conține 837 calorii, 33g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, parmezan, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Vinete - (Melitzanes Me Kreas Sti Katsarola), Politiko Pligouri Me Melitzanes (Bulgur Grecesc Cu Vinete Prăjite, și Musaca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele în felii de 1/4 inch cu pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Presărați felii cu sare și puneți-le într-o strecurătoare pentru a se scurge în chiuvetă timp de 1 oră. Se usucă vinetele și se lasă deoparte.Prăjiți feliile de vinete în puțin ulei până se rumenesc; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se caleste ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se adaugă carnea și se rumenesc, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ingredientele sosului rămas în carne și fierbeți timp de 30 de minute la foc mic, amestecând frecvent.Topiți untul în tigaie și bateți în făină. Gatiti usor timp de 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați lapte dintr-o dată și bateți până când amestecul ajunge la fierbere și se îngroașă, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
7
Scoateți sosul de smântână de pe foc și amestecați nucșoară sau scorțișoară, 1 lingură de brânză și sare și piper după gust.Ungeți fundul unei caserole pătrate mari sau a unui vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sos De Smântână
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Puneți vinetele peste fund. Se acoperă cu jumătate din sosul de carne, se acoperă din nou cu vinete, se adaugă restul de sos de carne și se termină cu vinetele rămase.Se amestecă oul bătut în sosul de smântână și se întinde peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit 177° timp de aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în pătrate pentru a servi.