Melissa ' s Chicken Cacciatore
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Cacciatore de pui al Melissei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 304 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, sos de roșii, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Melissa ' s Lemon Pepper Chicken, Pulpe de pui Melissa Clark cu rosii verzi, busuioc, și, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți jumătate din marinada de anghinare într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți bucățile de pui până când lichidul s-a evaporat aproape, 8 până la 10 minute.
Scoateți bucățile de pui cu o lingură cu fante și puneți-le într-un vas de copt de 9x13 inci.
Turnați marinada rămasă în aceeași tigaie și gătiți și amestecați ceapa, usturoiul, ciupercile, oregano, busuiocul, sarea, rozmarinul și piperul negru până când ceapa este translucidă, 5 până la 8 minute.
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe cu sucul lor, sosul de roșii, măslinele negre și inimile de anghinare tocate. Se amestecă bine sosul și se toarnă peste pui în vasul de copt. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți puiul până când sosul clocotește, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și stropiți vinul Madeira peste vas; se acoperă cu brânză mozzarella. Reveniți la cuptor, neacoperit și coaceți până când brânza este topită, încă aproximativ 10 minute.