Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone
Această rețetă face 9 porții cu 680 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă 95 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., melasă-turtă dulce tort cu Mascarpone crema ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, coajă de portocală, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, Pătrățele de turtă dulce cu cremă de miere-Mascarpone, și Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit pentru legume. Într-un castron mare, combinați făina cu ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți uleiul de canola cu zahărul brun, melasa, mierea, ouăle și coaja de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Praf De Ghimbir
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Ulei De Canola
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
3
Bateți ingredientele umede în ingredientele uscate până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți în apa clocotită. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute, până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat. Puneți tigaia pe un raft și lăsați tortul să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bateti
Tigaie
5
Într-o cratiță medie, combinați fâșiile de coajă de portocală cu apa și zahărul. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mare până când siropul și coaja de portocală este moale, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați confitul portocaliu pe o farfurie; aruncați siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Portocaliu
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
6
Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți mascarpone cu smântâna, coaja de portocală, zahărul cofetarilor și sarea până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Coaja De Portocala
Mascarpone
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Tăiați tortul de melasă-turtă dulce în pătrate și transferați-l în farfurii. Puneți deasupra crema de mascarpone, garnisiți cu confit portocaliu și serviți.