Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone

Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone
Această rețetă face 9 porții cu 680 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă 95 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., melasă-turtă dulce tort cu Mascarpone crema ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, coajă de portocală, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, Pătrățele de turtă dulce cu cremă de miere-Mascarpone, și Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit pentru legume. Într-un castron mare, combinați făina cu ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți uleiul de canola cu zahărul brun, melasa, mierea, ouăle și coaja de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De CanolaUlei De Canola
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți ingredientele umede în ingredientele uscate până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți în apa clocotită. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute, până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat. Puneți tigaia pe un raft și lăsați tortul să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Într-o cratiță medie, combinați fâșiile de coajă de portocală cu apa și zahărul. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mare până când siropul și coaja de portocală este moale, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați confitul portocaliu pe o farfurie; aruncați siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți mascarpone cu smântâna, coaja de portocală, zahărul cofetarilor și sarea până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MascarponeMascarpone
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Tăiați tortul de melasă-turtă dulce în pătrate și transferați-l în farfurii. Puneți deasupra crema de mascarpone, garnisiți cu confit portocaliu și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
MelasăMelasă
PortocaliuPortocaliu
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista