Melasă-Filet De Vită Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați melasa-Bourbon de vită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 609 calorii. Acest fără lactate și rețetă primară servește 10 și costă $5.52 pe portie. Dacă aveți cimbru, fulgi de chili, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon, Filet de vită Bourbon cu micro verdețuri, și Melasă-Bourbon Pecan Pie.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de copt sau tigaie, amestecați melasă, oțet, bourbon, piper, usturoi, șalotă, ghimbir, cimbru și fulgi de chili. Tăiați orice exces de grăsime din filet și aruncați. Clătiți carnea și uscați-o. Puneți în marinată și întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul și răciți, transformând carnea ocazional, cel puțin 4 ore sau până la 1 zi.
Ridicați carnea de vită din marinată; aruncați marinada (sau aduceți la fierbere, răciți, acoperiți și congelați pentru o altă utilizare). Dacă filetul este neuniform, legați-l cu sfoară de bumbac acolo unde este necesar pentru a deveni uniform gros. Așezați-vă pe un raft într - o tigaie de prăjire sau coacere căptușită cu folie de 12 pe 15 inci.
Coaceți în 400 de cuptor obișnuit sau cu convecție până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți înregistrează 130 până la 135 pentru rare, 40 până la 50 de minute.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald cel puțin 5 sau până la 15 minute.
Transferați carnea într-un platou și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel. Pentru a servi, feliați 1/4 până la 1 inch grosime.
Adăugați sare și mai mult piper după gust.