Melasă-Filet De Vită Bourbon

Melasă-Filet De Vită Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați melasa-Bourbon de vită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 609 calorii. Acest fără lactate și rețetă primară servește 10 și costă $5.52 pe portie. Dacă aveți cimbru, fulgi de chili, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon, Filet de vită Bourbon cu micro verdețuri, și Melasă-Bourbon Pecan Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt sau tigaie, amestecați melasă, oțet, bourbon, piper, usturoi, șalotă, ghimbir, cimbru și fulgi de chili. Tăiați orice exces de grăsime din filet și aruncați. Clătiți carnea și uscați-o. Puneți în marinată și întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul și răciți, transformând carnea ocazional, cel puțin 4 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Ridicați carnea de vită din marinată; aruncați marinada (sau aduceți la fierbere, răciți, acoperiți și congelați pentru o altă utilizare). Dacă filetul este neuniform, legați-l cu sfoară de bumbac acolo unde este necesar pentru a deveni uniform gros. Așezați-vă pe un raft într - o tigaie de prăjire sau coacere căptușită cu folie de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți în 400 de cuptor obișnuit sau cu convecție până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți înregistrează 130 până la 135 pentru rare, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se odihnească într-un loc cald cel puțin 5 sau până la 15 minute.
5
Eliminați șirurile.
6
Transferați carnea într-un platou și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel. Pentru a servi, feliați 1/4 până la 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați sare și mai mult piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista