Melasă De Rodie De Casă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, melasa de rodie de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 931 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 246 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de rodie, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Melasă De Rodie, Piept De Melasă De Rodie, și Cum Se Face Melasă De Rodie.
Instrucțiuni
suc de rodie, zahăr, lămâie la foc mic: într-o cratiță mare, largă, neacoperită, încălziți sucul de rodie, zahărul și sucul de lămâie la un nivel mediu până când zahărul s-a dizolvat și sucul fierbe.
Reduceți căldura suficient pentru a menține un foc mic.
Reduceți la un sirop: fierbeți timp de aproximativ o oră sau până când sucul are o consistență siropoasă și s-a redus la 1 până la 1 1/4 căni.
Dacă doriți ca melasa dvs. de rodie să fie mai dulce, adăugați mai mult zahăr după gust, în timp ce o gătiți.
Se toarnă într-un borcan.
Lasă să se răcească. A se păstra răcit la frigider.