Melasă-Curcan Glazurat

Melasă-Curcan Glazurat
Melasă-glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 890 calorii, 122G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, melasă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Melasă-Curcan Glazurat, Piept de curcan glazurat cu melasă și dovleac de ghindă, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.poziționați un raft într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Condimentează în interior și în exterior cu sare și piper. Trageți sub piele la capătul gâtului, pliați aripile sub și, folosind șnurul de bucătărie, legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Prăjiți curcanul timp de 2 1/4 ore. Când sucurile de tigaie încep să se formeze (verificați după prima oră) ungeți cu sucuri la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Bateți împreună muștarul și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Scoateți curcanul din cuptor și periați cu amestec de melasă. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți cu aproximativ 45 de minute mai mult, ungând la fiecare 10 până la 15 minute (pasărea cortului ușor cu folie dacă începe să se întunece prea mult) sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei, departe de os, înregistrează 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți sfoara de pe picioare și lăsați curcanul să stea, acoperit lejer cu folie, timp de 20 de minute pentru a lăsa sucurile să se stabilească. Sculptați curcanul și aranjați-l pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Serviți cald cu sosul preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista