Melasă-Curcan Glazurat
Melasă-glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 890 calorii, 122G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți muștar dijon, melasă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Melasă-Curcan Glazurat, Piept de curcan glazurat cu melasă și dovleac de ghindă, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.poziționați un raft într-o tigaie mare.
Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Condimentează în interior și în exterior cu sare și piper. Trageți sub piele la capătul gâtului, pliați aripile sub și, folosind șnurul de bucătărie, legați picioarele împreună.
Prăjiți curcanul timp de 2 1/4 ore. Când sucurile de tigaie încep să se formeze (verificați după prima oră) ungeți cu sucuri la fiecare 30 de minute.
Bateți împreună muștarul și melasa.
Scoateți curcanul din cuptor și periați cu amestec de melasă. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți cu aproximativ 45 de minute mai mult, ungând la fiecare 10 până la 15 minute (pasărea cortului ușor cu folie dacă începe să se întunece prea mult) sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei, departe de os, înregistrează 74°.
Scoateți sfoara de pe picioare și lăsați curcanul să stea, acoperit lejer cu folie, timp de 20 de minute pentru a lăsa sucurile să se stabilească. Sculptați curcanul și aranjați-l pe un platou.
Serviți cald cu sosul preferat.