Melasă-cotlete la grătar cu sos de hrean

Melasă-cotlete la grătar cu sos de hrean
Melasă-cotlete la gratar cu sos de hrean este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de sos de soia, pudră de usturoi, maioneză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ww Melasă Cotlete La Grătar Cu Sos De Hrean, Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, și Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Combinați sosul de soia, melasa și pudra de usturoi; se amestecă bine și se toarnă peste Cotletele de porc. Pungă de etanșare; întoarceți punga pentru a acoperi cotletele. Marinați la frigider 4 până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți Cotletele de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Așezați Cotletele de porc pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți din grătar și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Combinați maioneza și restul de 4 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se incalzeste bine. Puneți sosul de hrean uniform peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista