Melasă-cotlete la grătar cu sos de hrean

Melasă-cotlete la grătar cu sos de hrean
Melasă-cotlete la gratar cu sos de hrean este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de sos de soia, pudră de usturoi, maioneză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ww Melasă Cotlete La Grătar Cu Sos De Hrean, Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, și Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Combinați sosul de soia, melasa și pudra de usturoi; se amestecă bine și se toarnă peste Cotletele de porc. Pungă de etanșare; întoarceți punga pentru a acoperi cotletele. Marinați la frigider 4 până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți Cotletele de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Așezați Cotletele de porc pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Combinați maioneza și restul de 4 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se incalzeste bine. Puneți sosul de hrean uniform peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista