Melasă-cotlete la grătar cu sos de hrean
Melasă-cotlete la gratar cu sos de hrean este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de sos de soia, pudră de usturoi, maioneză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ww Melasă Cotlete La Grătar Cu Sos De Hrean, Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, și Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați sosul de soia, melasa și pudra de usturoi; se amestecă bine și se toarnă peste Cotletele de porc. Pungă de etanșare; întoarceți punga pentru a acoperi cotletele. Marinați la frigider 4 până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Scoateți Cotletele de porc din marinată, aruncând marinada.
Așezați Cotletele de porc pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea este gata.
Scoateți din grătar și păstrați la cald.
Combinați maioneza și restul de 4 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se incalzeste bine. Puneți sosul de hrean uniform peste Cotletele de porc.