Melasă cafea marinat cotlete de porc este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 350 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cafea tare rece, cimbru, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Porc Marinat Cu Melasă De Cafea, Cotlet de porc cu cafea și melasă, și Cotlete de porc cu melasă și cafea Alton Brown pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-o pungă de top cu fermoar de 1 galon, sigilați și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
2
Se pune la frigider pentru a se marina cel puțin 2 ore sau până peste noapte.
3
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți Cotletele de porc din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Transferați marinada într-o cratiță mică și puneți-o la foc mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mare și se fierbe ușor, amestecând des, până se reduce la aproximativ 1/2 cană lichid, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Îndepărtați tulpinile de cimbru după ce glazura s-a redus. Între timp, grătați Cotletele de porc 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ating o temperatură internă de 145 grade F. Lăsați Cotletele de porc să se odihnească 4 până la 5 minute înainte de a servi cu glazura.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.