Melasă Burete Bomboane

Melasă Burete Bomboane
Bomboanele cu burete de melasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 1 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 1953 calorii, 0g de proteine, și 34G de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, cremă de tartru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Melasă Burete Bomboane, Bomboane Cu Burete, și Candy Cane Kisses Tort De Burete De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de copt de 13 x 9 inci cu folie, apoi folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Aduceți zahărul, apa, untul și crema de tartru la fierbere într-o cratiță grea adâncă de 3 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul înregistrează 265 f (etapa hard-ball) pe un termometru pentru bomboane, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați melasă (nu amestecați) și continuați să fierbeți netulburat până când siropul înregistrează 295 buc.f (etapa de fisurare tare), 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Scoateți tigaia de pe foc și Cerneți bicarbonatul de sodiu peste sirop, apoi bateți pentru a încorpora. (Aveți grijă: amestecul va bule puternic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă imediat siropul în tava de copt căptușită și se răcește complet. Ridicați bomboanele în folie din tigaie, apoi aruncați folia și rupeți bomboanele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Bomboane păstrează, stratificat între hârtie de ceară într-un recipient etanș, 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista