Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați meiul Mexican. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 156 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, cățel de usturoi, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Millet Methi Pulao-Pulav de mei cu coadă de vulpe cu frunze de schinduf - mei Indian s, Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Foxtail mei s, și Salată De Mei pentru rețete similare.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.