Rețeta Juliened Summer Vegetable Medley poate fi făcută în aproximativ 30 de minute . Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 54 de calorii . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca garnitură ieftină pentru The Fourth Of July . Dacă aveți ulei de canolan, dovlecei de vară, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ Smoothie cu fructe cu ceai verde , Ridichi prăjite și Medley de morcovi și pizza de vară cu legume .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți morcovii și ceapa în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați ingredientele rămase; se prăjește 5-7 minute mai mult sau până când devine crocant.