Medalioanele mamei de carne de vită
Medalioanele mamei de carne de vită sunt un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 947 calorii, 51G de proteine, și 80g de grăsime pe porție. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bază de vită, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane De Carne De Vită Colorate În Port, Medalioane de vită cu sos de coniac, și Medalioane de vită cu slănină și Moreluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti feliile de vita in unt pana se rumenesc complet, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți feliile de vită pe o farfurie, rezervând unt și picături în tigaie.
Soteți ciupercile și ceapa în amestecul de unt până când ceapa este limpede, 5 până la 7 minute. Împingeți legumele până la marginea tigaiei.
Se amestecă vinul roșu și carnea de vită în amestecul de unt din tigaie; gatiti si amestecati, adaugand mai multa baza de vita dupa cum este necesar, pana cand sosul se ingroasa, 7-10 minute.
Aranjați feliile de vită în sos. Completați fiecare felie de vită cu o felie de șuncă. Acoperiți șunca cu brânză Monterey Jack. Puneți un capac pe tigaie și gătiți până se topește brânza, aproximativ 5 minute.
Scoateți medalioanele pe un platou. Puneți sosul și legumele peste Medalioane.