Medalioane De Vită Colorate În Port

Medalioane de carne de vită colorate-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți maioneză de canola, cățel de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de vită cu sos de vin de Porto, Medalioane de porc cu smochine și sos de vin de Port, și Medalioane de porc cu sos de tigaie Port - & - Cranberry.
Instrucțiuni
Așezați 4 căței de usturoi pe o tăietură; presărați cu 1/8 linguriță de sare. Se toacă până se formează o pastă, răzuind cu partea plată a unui cuțit pentru a se zdrobi. Apăsați amestecul de usturoi în ambele părți ale fripturilor. La frigider 30 de minute.
Aduceți vinul la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 10 minute sau până se reduce la 1/2 cană. Se amestecă coaja și ardeiul.
Se toarnă amestecul de vin într-o farfurie de plăcintă sau un vas larg, superficial.
Aliniați un nivel al unui vapor de bambus de 10 inci cu un cerc de 8 inci de hârtie pergament; înveliți ușor hârtia cu spray de gătit. Aranjați fripturile deasupra hârtiei în coșul cu aburi. Acoperiți cu capacul vaporului.
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Puneți vaporul în tigaie; fripturi de aburi 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din abur; puneți fripturile în amestec de vin timp de 10 minute, întorcându-se după 5 minute.
Tăiați fripturile peste cereale în felii groase de 1/2 inci; presărați cu restul de 3/8 linguriță de sare.
Combinați maioneza, chile, sucul și 1 cățel de usturoi.
Întindeți 2 linguri amestec de maioneză pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă uniform cu friptură feliată și orice amestec de vin rămas.