Medalioane De Vită Colorate În Port

Medalioane De Vită Colorate În Port
Medalioane de carne de vită colorate-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți maioneză de canola, cățel de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de vită cu sos de vin de Porto, Medalioane de porc cu smochine și sos de vin de Port, și Medalioane de porc cu sos de tigaie Port - & - Cranberry.

Instrucțiuni

1
Așezați 4 căței de usturoi pe o tăietură; presărați cu 1/8 linguriță de sare. Se toacă până se formează o pastă, răzuind cu partea plată a unui cuțit pentru a se zdrobi. Apăsați amestecul de usturoi în ambele părți ale fripturilor. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Aduceți vinul la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 10 minute sau până se reduce la 1/2 cană. Se amestecă coaja și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă amestecul de vin într-o farfurie de plăcintă sau un vas larg, superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Aliniați un nivel al unui vapor de bambus de 10 inci cu un cerc de 8 inci de hârtie pergament; înveliți ușor hârtia cu spray de gătit. Aranjați fripturile deasupra hârtiei în coșul cu aburi. Acoperiți cu capacul vaporului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
5
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți vaporul în tigaie; fripturi de aburi 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți fripturile din abur; puneți fripturile în amestec de vin timp de 10 minute, întorcându-se după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Tăiați fripturile peste cereale în felii groase de 1/2 inci; presărați cu restul de 3/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Combinați maioneza, chile, sucul și 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
10
Întindeți 2 linguri amestec de maioneză pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă uniform cu friptură feliată și orice amestec de vin rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista