Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină Cu Salsa De Roșii-Porumb
Medalioane de porc învelite în Bacon cu Salsa de roșii-porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 412 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de chili ancho, filete de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină, Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar, și Medalioane Picante de porc cu Salsa roșie-portocalie.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în felii de 8 (3 inci grosime).
Așezați carnea, tăiați părțile în sus, între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 2 inci, folosind un sucitor sau o parte plană a unui ciocan de carne.
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente. Frecați amestecul uniform peste carnea de porc; acoperiți și răciți 2 ore.
Bacon cu microunde la maxim 2 minute sau până când slănina este parțial gătită. Înfășurați părțile laterale ale fiecărei felii de porc cu 1 felie de slănină și fixați-o cu o culegere de lemn.
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la foc mediu-mare (350 până la 400); lăsați cealaltă parte neluminată. Aranjați carnea de porc peste partea luminată; grătar, acoperit cu capac de grătar, 5 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc în partea neluminată; grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute.
Se servește cu Salsa de roșii-porumb.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.