Medalioane de porc umplute

Medalioane de porc umplute
Medalioane de porc umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 487 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fripturi de carne de porc, salvie, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Medalioane De Porc Umplute Cu Fructe, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Cochet.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, așezați un medalion pe o scândură. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți un buzunar adânc în lateral, fără a tăia până la capăt. Mișcați cuțitul astfel încât buzunarul să fie mai mare la mijloc decât la deschidere. Umpleți fiecare buzunar cu o bucată de brânză și o frunză de salvie. Treceți un băț de cocktail prin deschidere pentru a închide buzunarul, apoi apăsați o altă frunză de salvie deasupra fiecărui medalion. Strângeți peste suc dintr-una din jumătățile de lămâie. Medalioanele pot fi preparate cu o zi înainte și păstrate la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Pentru a găti, așteptați până când cărbunii sunt cenușii.
3
Stropiți medalioane cu puțin ulei și, începând cu partea cu frunze de salvie, Medalioane la grătar timp de 4 minute pe fiecare parte, gătindu-le în loturi, dacă este necesar. În timp ce medalioanele se gătesc, grătați jumătățile de lămâie, tăiate în jos, până când sunt carbonizate, pentru a le stoarce. Condimentează și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru medalioane de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista