Medalioane de porc umplute
Medalioane de porc umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 487 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fripturi de carne de porc, salvie, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Medalioane De Porc Umplute Cu Fructe, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Cochet.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc, așezați un medalion pe o scândură. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți un buzunar adânc în lateral, fără a tăia până la capăt. Mișcați cuțitul astfel încât buzunarul să fie mai mare la mijloc decât la deschidere. Umpleți fiecare buzunar cu o bucată de brânză și o frunză de salvie. Treceți un băț de cocktail prin deschidere pentru a închide buzunarul, apoi apăsați o altă frunză de salvie deasupra fiecărui medalion. Strângeți peste suc dintr-una din jumătățile de lămâie. Medalioanele pot fi preparate cu o zi înainte și păstrate la frigider.
Pentru a găti, așteptați până când cărbunii sunt cenușii.
Stropiți medalioane cu puțin ulei și, începând cu partea cu frunze de salvie, Medalioane la grătar timp de 4 minute pe fiecare parte, gătindu-le în loturi, dacă este necesar. În timp ce medalioanele se gătesc, grătați jumătățile de lămâie, tăiate în jos, până când sunt carbonizate, pentru a le stoarce. Condimentează și servește.