Medalioane De Porc Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet condimentat, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane De Porc, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc Mandarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în patru felii; aplatizați la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați firimiturile de pâine, brânza, sarea și piperul.
Adăugați carne de porc, câte o felie pe rând și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de porc în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul, gătiți cu 1 minut mai mult.
Se servește cu carne de porc.