Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet condimentat, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane De Porc, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc Mandarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în patru felii; aplatizați la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați firimiturile de pâine, brânza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Brânză
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați carne de porc, câte o felie pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Porc
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de porc în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Îndepărtați și păstrați cald.
5
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie.