Medalioane de porc la grătar cu paste

Medalioane de porc la grătar cu paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc la grătar cu Pastan. Această rețetă face 4 porții cu 3366 calorii, 499g de proteine, și 128g de grăsime fiecare. Pentru $26.07 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, miere, cotlet de porc central și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Medalioane și legume de porc la grătar, Medalioane De Porc Mexican La Grătar, și Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada: într-un blender sau robot de bucătărie combinați ardeii banane, muștarul și mierea. Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte 3 linguri pentru sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripioare De Pui Fiecare)Aripioare De Pui Fiecare)
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați marinada rămasă într-o pungă de plastic sigilabilă. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă-le în pungă. Sigilați și distribuiți marinada în mod egal pe carnea de porc. Marinați la temperatura camerei până la 2 ore sau la frigider dacă este mai mult decât atât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de gătit pentru a lăsa carnea de porc să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Preîncălziți o tigaie de grătar din fontă condimentată la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți medalioanele de porc din marinată și dați o agitare ușoară pentru a îndepărta excesul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Așezați pe tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Lăsați să gătească 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
9
Scoateți din tigaie și cort liber cu folie de aluminiu în timp ce carnea se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită sărată până la al dente, aproximativ 12 minute. Într-o tigaie medie de sote la foc mediu, încălziți uleiul. Când începe să se învârtă, adăugați ceapa. Condimentați ceapa cu sare și piper și transpirați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12
Adăugați marinada rezervată și amestecați. Odată combinat, adăugați smântâna grea și amestecați până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
13
Se amestecă parmezanul ras și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
14
Scurgeți pastele și adăugați la sos, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Serviți alături de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Medalioanele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul este plin de fructe de cireș coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireș roșu, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista