Medalioane de porc la grătar cu paste

Medalioane de porc la grătar cu paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc la grătar cu Pastan. Această rețetă face 4 porții cu 3366 calorii, 499g de proteine, și 128g de grăsime fiecare. Pentru $26.07 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, miere, cotlet de porc central și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Medalioane și legume de porc la grătar, Medalioane De Porc Mexican La Grătar, și Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada: într-un blender sau robot de bucătărie combinați ardeii banane, muștarul și mierea. Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte 3 linguri pentru sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripioare De Pui Fiecare)Aripioare De Pui Fiecare)
Sos De PasteSos De Paste
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați marinada rămasă într-o pungă de plastic sigilabilă. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă-le în pungă. Sigilați și distribuiți marinada în mod egal pe carnea de porc. Marinați la temperatura camerei până la 2 ore sau la frigider dacă este mai mult decât atât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de gătit pentru a lăsa carnea de porc să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Preîncălziți o tigaie de grătar din fontă condimentată la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți medalioanele de porc din marinată și dați o agitare ușoară pentru a îndepărta excesul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
7
Așezați pe tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Lăsați să gătească 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
9
Scoateți din tigaie și cort liber cu folie de aluminiu în timp ce carnea se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită sărată până la al dente, aproximativ 12 minute. Într-o tigaie medie de sote la foc mediu, încălziți uleiul. Când începe să se învârtă, adăugați ceapa. Condimentați ceapa cu sare și piper și transpirați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
12
Adăugați marinada rezervată și amestecați. Odată combinat, adăugați smântâna grea și amestecați până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
13
Se amestecă parmezanul ras și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
14
Scurgeți pastele și adăugați la sos, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Serviți alături de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Medalioanele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul este plin de fructe de cireș coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireș roșu, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista