Medalioane de porc la grătar cu paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc la grătar cu Pastan. Această rețetă face 4 porții cu 3366 calorii, 499g de proteine, și 128g de grăsime fiecare. Pentru $26.07 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, miere, cotlet de porc central și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Medalioane și legume de porc la grătar, Medalioane De Porc Mexican La Grătar, și Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada: într-un blender sau robot de bucătărie combinați ardeii banane, muștarul și mierea. Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte 3 linguri pentru sosul de paste.
Turnați marinada rămasă într-o pungă de plastic sigilabilă. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă-le în pungă. Sigilați și distribuiți marinada în mod egal pe carnea de porc. Marinați la temperatura camerei până la 2 ore sau la frigider dacă este mai mult decât atât.
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de gătit pentru a lăsa carnea de porc să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți o tigaie de grătar din fontă condimentată la foc mediu-mare.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată pentru paste.
Scoateți medalioanele de porc din marinată și dați o agitare ușoară pentru a îndepărta excesul de marinată.
Așezați pe tigaia pentru grătar.
Lăsați să gătească 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Scoateți din tigaie și cort liber cu folie de aluminiu în timp ce carnea se odihnește.
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită sărată până la al dente, aproximativ 12 minute. Într-o tigaie medie de sote la foc mediu, încălziți uleiul. Când începe să se învârtă, adăugați ceapa. Condimentați ceapa cu sare și piper și transpirați până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați marinada rezervată și amestecați. Odată combinat, adăugați smântâna grea și amestecați până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Se amestecă parmezanul ras și pătrunjelul.
Scurgeți pastele și adăugați la sos, acoperind bine.
Serviți alături de carne de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Medalioanele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Raptor Ridge Estate Pinot Noir]()
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul este plin de fructe de cireș coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireș roșu, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.