Medalioane De Porc Glazurate Cu Caise

Medalioane De Porc Glazurate Cu Caise
Medalioanele de porc glazurate cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de filet de porc, piper măcinat, ghimbir murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane De Porc Glazurate Cu Caise, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc De Caise.

Instrucțiuni

1
Condimentează ambele părți de porc cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc și căutați 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Adăugați conserve de caise, sos tamari și ghimbir și aduceți la foc mic. Se fierbe 5 minute, până când carnea de porc este gătită și sosul se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
GhimbirGhimbir
TamariTamari
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista