Medalioane De Porc Fiert Cu Cidru

Medalioane De Porc Fiert Cu Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioanele de porc cu cidru. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, filet de porc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane De Porc Fiert Cu Cidru, Medalioane de porc cu sos de cidru de mere, și Saut medalioane de carne de porc cu fenicul fiert cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie muschiulet în 8 1 1/4-inch grosime Medalioane. Într-un castron mic, combinați făina, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Medalioane de dragare în amestec de făină și scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, untul cald și uleiul până se topește untul. Gătiti medalioane, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Se scoate pe un platou și se acoperă ușor cu folie pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se toarnă orice grăsime rămasă în tigaie. Întoarceți tigaia la căldură și turnați bulion și cidru. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Se fierbe rapid, amestecand cu o lingura de lemn pentru a ridica biți rumenite pe partea de jos a tigaie, până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Întoarceți medalioanele în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți, întorcându-vă, până când sosul este siropos și medalioanele sunt gătite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista