Medalioane de porc cu sos de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos de muștar. Această rețetă servește 4. O porție conține 163 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, filet de porc, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc în sos de muștar, Medalioane de porc cu sos de muștar granulat, și Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch.
Așezați felii între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de carne de porc.
Reduceți căldura la minim; adăugați lapte în tigaie, amestecând constant, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă muștarul și ceapa verde. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperiți și gătiți 2 minute, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos.