Medalioane de porc cu sos de muștar

Medalioane de porc cu sos de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos de muștar. Această rețetă servește 4. O porție conține 163 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, filet de porc, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc în sos de muștar, Medalioane de porc cu sos de muștar granulat, și Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați felii între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
4
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Reduceți căldura la minim; adăugați lapte în tigaie, amestecând constant, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă muștarul și ceapa verde. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperiți și gătiți 2 minute, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MuștarMuștar
SosSos
LapteLapte
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
evaluare carbo: 2
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista