Medalioane de porc cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos de usturoi de lamaie, Medalioane de filet de porc într-un sos de lămâie, și Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați fiecare felie de porc la o grosime de 3/4 inch apăsând-o cu partea plată a cuțitului unui bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
2
Presărați felii de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați făina într-un vas puțin adânc și dragați felii de porc în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți medalioane de porc, rotind o dată, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați vin și suc de lămâie în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc; se amestecă untul și pătrunjelul. Întoarceți carnea de porc în tigaie și încălziți-o, întorcând feliile pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ