Medalioane de porc cu sos de lamaie

Medalioane de porc cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos de usturoi de lamaie, Medalioane de filet de porc într-un sos de lămâie, și Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați fiecare felie de porc la o grosime de 3/4 inch apăsând-o cu partea plată a cuțitului unui bucătar.
Presărați felii de porc cu sare.
Așezați făina într-un vas puțin adânc și dragați felii de porc în ea.
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți medalioane de porc, rotind o dată, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Adăugați vin și suc de lămâie în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și pătrunjelul. Întoarceți carnea de porc în tigaie și încălziți-o, întorcând feliile pentru a acoperi cu sos.