Medalioane de porc cu sos de lamaie

Medalioane de porc cu sos de lamaie
Medalioane de porc cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos de usturoi de lamaie, Medalioane de filet de porc într-un sos de lămâie, și Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aplatizați fiecare felie de porc la o grosime de 3/4 inch apăsând-o cu partea plată a cuțitului unui bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Presărați felii de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați făina într-un vas puțin adânc și dragați felii de porc în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți medalioane de porc, rotind o dată, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați vin și suc de lămâie în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se ia de pe foc; se amestecă untul și pătrunjelul. Întoarceți carnea de porc în tigaie și încălziți-o, întorcând feliile pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista