Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu

Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medalioanele de porc cu sos de coacăze roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, jeleu de coacăze, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos Cumberland, Medalioane de porc în sos de muștar, și Medalioane de porc în sos de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 8 (1 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați fiecare bucată între 2 bucăți de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Frecați carnea de porc cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jeleu în tigaie; gătiți 30 de secunde, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
9
Serviți sosul cu carne de porc; se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista