Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medalioanele de porc cu sos de coacăze roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, jeleu de coacăze, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos Cumberland, Medalioane de porc în sos de muștar, și Medalioane de porc în sos de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 8 (1 inch grosime).
Așezați fiecare bucată între 2 bucăți de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Frecați carnea de porc cu amestec de condimente.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați jeleu în tigaie; gătiți 30 de secunde, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Serviți sosul cu carne de porc; se presară cu arpagic.