Medalioane de porc cu sos cremos de tigaie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 29. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, vin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Medalioane de porc crocante cu sos cremos de capere, Medalioane De Porc Crocante Cu Sos Cremos De Capere, și Medalioane de porc cu ciuperci cremoase de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați carne; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când se termină.
Scoateți pe placa de servire; acoperiți pentru a se menține cald.
Adăugați vin, ardei și usturoi în tigaie; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când este crocant.
Adăugați cremă de brânză; gatiti 4 pana la 5 min. sau până când crema de brânză se topește și sosul se îngroașă ușor, amestecând continuu. Se amestecă pătrunjelul.
Puneți sosul peste carne.