Medalioane de porc condimentate cu sos Bourbon

Medalioane de porc condimentate cu sos Bourbon
Medalioanele de porc condimentate cu sos Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, sosul de soia, oțetul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Medalioane de porc condimentate cu sos de port de afine-portocale, Medalioane de porc cu sos Dijon, și Medalioane de porc cu sos de lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați bourbonul, zahărul brun, oțetul, sosul de soia, usturoiul și piperul. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/2 cana, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, combinați pudra de chili, scorțișoara, sarea și condimentul; frecați feliile de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de porc la foc mediu timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru medalioane de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hartford Court Russian River Pinot Noir ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista