Medalioane De Porc Ancho
Ancho medalioane de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $1.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane De Porc, Carne de porc Ancho și ardei, și Carne De Porc Ancho-Fiert.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți egale.
Combinați pudra de chile și următoarele 4 ingrediente (prin ienibahar) într-un castron mic; frecați uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Combinați jeleul și sucul de lămâie; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 1 minut pe fiecare parte.
Periați carnea de porc cu jumătate de amestec de jeleu; întoarceți și periați cu amestecul de jeleu rămas. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.