Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Medalioanele de porc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii , 26 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 1,58 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, suc de roșii-legume, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medalioane de porc în stil cubanez , Medalioane de pui și salată de fructe și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-o tavă de copt, amestecați 1/2 cană de sos teriyaki împreună cu oțetul de cidru, sosul de ghimbir, sucul de portocale și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați carnea de porc și acoperiți bine cu marinada. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 3 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți muschii din marinadă și puneți-le în uleiul încins. Se prăjește pe toate părțile, apoi se întoarce carnea de porc în vasul de copt cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Adaugati ceapa rosie tocata in tigaie, caliti pana devine translucida, apoi adaugati-o in vasul de copt. Acoperiți vasul de copt lejer cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 de cană de sos teriyaki împreună cu mierea, marmelada și sucul de roșii și legume. După 20 de minute, scoateți carnea de porc din cuptor, îndepărtați folia și cu un cuțit foarte ascuțit tăiați fâșii adânci în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Turnați sosul de miere în aceste fante și peste carne. Tăiați portocalele nedecojite în bucăți transversale de 1/4 inch și aranjați feliile pe partea superioară și pe părțile laterale ale mușchiului. Pune carnea din nou la cuptor și coace, neacoperită, până când feliile de portocale încep să se ondula, aproximativ 15 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să stea 10 minute înainte de a o tăia în medalioane.