Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Medalioanele de porc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii , 26 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 1,58 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, suc de roșii-legume, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medalioane de porc în stil cubanez , Medalioane de pui și salată de fructe și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-o tavă de copt, amestecați 1/2 cană de sos teriyaki împreună cu oțetul de cidru, sosul de ghimbir, sucul de portocale și usturoiul.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați carnea de porc și acoperiți bine cu marinada. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 3 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți muschii din marinadă și puneți-le în uleiul încins. Se prăjește pe toate părțile, apoi se întoarce carnea de porc în vasul de copt cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Adaugati ceapa rosie tocata in tigaie, caliti pana devine translucida, apoi adaugati-o in vasul de copt. Acoperiți vasul de copt lejer cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
8
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 de cană de sos teriyaki împreună cu mierea, marmelada și sucul de roșii și legume. După 20 de minute, scoateți carnea de porc din cuptor, îndepărtați folia și cu un cuțit foarte ascuțit tăiați fâșii adânci în carne.
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Turnați sosul de miere în aceste fante și peste carne. Tăiați portocalele nedecojite în bucăți transversale de 1/4 inch și aranjați feliile pe partea superioară și pe părțile laterale ale mușchiului. Pune carnea din nou la cuptor și coace, neacoperită, până când feliile de portocale încep să se ondula, aproximativ 15 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să stea 10 minute înainte de a o tăia în medalioane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch