Medalioane de filet de porc și reducere balsamică

Medalioane de filet de porc și reducere balsamică
Nevoie de o sos fără gluten și fără lactate? Medalioanele de filet de porc și reducerea balsamică ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 233 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de porc cu reducere picantă de rodie-afine, Medalioane de porc coapte cu reducere de vin roșu cireș, și Medalioane Grecești De Filet De Porc.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotă și usturoi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
3
Adăugați oțet și următoarele 3 ingrediente; gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Puneți carnea de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați reducerea balsamică; gatiti 1 minut, transformand carnea de porc in strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista