Medalioane de filet de porc prăjit cu sos uscat de afine

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medalioanele de filet de porc prăjite cu sos de afine uscate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți cimbru, afine, jeleu de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de muschi de porc cu sos de capsuni, Medalioane de filet de porc într-un sos de lămâie, și Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 4 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Puneți tigaia în cuptor; gătiți carnea de porc la 400 timp de 12 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe o tăietură; păstrați cald.
Pentru a pregăti sosul, adăugați bulionul de pui, afinele uscate și sucul în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă jeleu; gatiti 8 minute sau pana cand amestecul este usor gros, amestecand ocazional.
Tăiați carnea de porc în felii (1/2 inch).