Medalioane de filet de porc prăjit cu sos uscat de afine

Medalioane de filet de porc prăjit cu sos uscat de afine
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medalioanele de filet de porc prăjite cu sos de afine uscate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți cimbru, afine, jeleu de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de muschi de porc cu sos de capsuni, Medalioane de filet de porc într-un sos de lămâie, și Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 4 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Puneți tigaia în cuptor; gătiți carnea de porc la 400 timp de 12 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați carnea de porc pe o tăietură; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Pentru a pregăti sosul, adăugați bulionul de pui, afinele uscate și sucul în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă jeleu; gatiti 8 minute sau pana cand amestecul este usor gros, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Supă De PuiSupă De Pui
JeleuJeleu
SucSuc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tăiați carnea de porc în felii (1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista