Medalioane de carne de vită cu ciuperci

Medalioane de carne de vită cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de vârfuri de sparanghel, muștar dijon, madeira și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Medalioane de porc cu ciuperci cremoase de rozmarin, Medalioane de vită cu slănină și Moreluri, și Medalioane De Vită Colorate În Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare nereactivă, aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Adăugați vârfurile de sparanghel și fierbeți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-un colizor și se clătește sub apă rece pentru a se reîmprospăta.
Condimentează fripturile cu sare și piper.
Încălziți uleiul din tigaie la foc moderat până aproape de fumat.
Adăugați 1/2 lingură de unt și când spuma dispare, adăugați fripturile și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute pentru mediu-rar.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați coniacul; stați înapoi în cazul în care se aprinde. Întoarceți tigaia la foc moderat și întoarceți fripturile pentru a acoperi. Gatiti pana cand sosul este usor redus, aproximativ 2 minute.
Transferați fripturile pe o farfurie. Topiți 1/2 lingură de unt în tigaie.
Se adaugă ciupercile și se sotează la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați 1 lingură de unt și șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 4 minute. Creșteți căldura la moderat ridicată și adăugați vârfurile de sparanghel.
Se toarnă Madeira și se fierbe până se reduce cu o treime, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă muștarul și restul de 1/2 lingură de unt.
Reduceți căldura la moderat și adăugați fripturile. Întoarceți-vă pentru a acoperi cu sos și fierbeți la foc mic, aproximativ 1 minut.
Transferați fripturile pe farfurii, sosul de lingură și legumele deasupra și serviți.
Se servește cu: orzo sau tăiței de ou.