Medalioane de carne de vită ale mamei

Medalioane de carne de vită ale mamei
Medalioane mama lui de carne de vită este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,83 USD pe porție. O porție conține 947 calorii, 51G de proteine, și 80g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați baza de vită, filetul de vită, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Medalioane De Vită Colorate În Port, Medalioane de vită cu sos de coniac, și Medalioane de vită cu slănină și Moreluri.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti feliile de vita in unt pana se rumenesc complet, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați feliile de vită pe o farfurie, rezervând unt și picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se sotează ciupercile și ceapa în amestecul de unt până când ceapa este limpede, 5 până la 7 minute. Împingeți legumele la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă vinul roșu și carnea de vită în amestecul de unt din tigaie; gătiți și amestecați, adăugând mai multă bază de vită după cum este necesar, până când sosul se îngroașă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Aranjați feliile de vită în sos. Topiți fiecare felie de vită cu o felie de șuncă. Topiți șunca cu brânză Monterey Jack. Puneți un capac pe tigaie și gătiți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți medalioanele pe un platou. Sos de lingură și legume peste Medalioane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista