Medalie De Aur Placinta Cu Capsuni Proaspete De La Euro
O porție conține 308 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă $1.38 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Medalia de aur plăcinta de căpșuni proaspete de la Euro ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Dip De Legume Cu Medalie De Aur, Medalii De Aur Grecești, și Medalie De Aur Biscuiti Clasici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Se încălzește cuptorul la 246°.cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă plăcintă de sticlă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe suportul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Într-un castron mic, zdrobiți suficiente căpșuni pentru a măsura 1 cană. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb. Amestecați treptat 1/2 cană de apă și piure de căpșuni (adăugați 1 sau 2 picături de culoare alimentară dacă se dorește o culoare roșie mai profundă). Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut;rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Amidon De Porumb
Culoarea Alimentelor
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
8
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și coaja de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Răspândiți uniform în crusta de plăcintă. Se acoperă cu căpșunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Crustă De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se toarnă deasupra amestecul de căpșuni fierte. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore. A se păstra la frigider.