Medalie De Aur Biscuiti Clasici
Medalia de aur biscuiții clasici de la Euro este o vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zahărul, laptele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică, Dip De Legume Cu Medalie De Aur, și Medalie De Aur Placinta Cu Capsuni Proaspete De La Euro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea până se amestecă.
Tăiați scurtarea folosind un blender sau o furculiță de patiserie, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă laptele până când amestecul formează un aluat moale și lasă partea laterală a bolului (aluatul va fi moale și lipicios).
Presărați ușor făina peste o tăietură sau blat.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Pentru a frământa aluatul, pliați aluatul spre dvs. Cu tocurile mâinilor, împingeți ușor aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați de 10 ori. Aluatul se va simți elastic și neted.
Pe suprafața făinoasă, aplatizați aluatul uniform, folosind mâinile sau un sucitor, până când aluatul are o grosime de 1/2 inch.
Înainte de a tăia fiecare biscuit, înmuiați un tăietor rotund de 2 1/2 inch în făină pentru a-l acoperi ușor, astfel încât să taie curat prin aluat fără a se lipi. Pentru a tăia, împingeți tăietorul drept în jos prin aluat fără a răsuci sau întoarce.
Tăiați biscuiții cât mai aproape posibil. Pe o foaie de biscuiți fără grăsime, așezați biscuiții la o distanță de aproximativ 1 inch pentru biscuiții cu părțile cruste sau așezați-le cu părțile care se ating pentru biscuiții cu părțile moi.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.