Medalie De Aur Aluat De Pizza Clasic De La Euro
Medalia de aur aluatul clasic de Pizza este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 94 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sos de pizza, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Medalie De Aur Biscuiti Clasici, Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică, și Dip De Legume Cu Medalie De Aur.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa la foc mediu până se încălzește și un termometru citit instant citește 41° până la115. într-un castron mare, dizolvați drojdia în apa caldă. Cu o lingură de lemn, amestecați jumătate din făină și tot uleiul, sarea și zahărul. Se amestecă suficient din făina rămasă, 1/4 cană odată, până când aluatul este ușor de manevrat.
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 10 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic. Pulverizați un castron mare cu spray-ul de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald 20 de minute.
Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla. Acoperiți vasul liber cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. (Dacă aluatul ar trebui să dubleze dimensiunea în timpul refrigerării, împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla.)
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc a cuptorului.
Încălziți cuptorul la 218°.
Așezați aluatul în centrul unei foi de biscuiți fără grăsime sau a unei tigaie de pizza de 12 inci. Apăsați aluatul într-o rundă de 12 inci, folosind degetele înfăinate. Apăsați aluatul de la centru la margine, astfel încât marginea să fie puțin mai groasă decât centrul.
Întindeți sosul de pizza peste aluat până la 1/2 inch de margine.
Adăugați toppingurile pentru brânză, hamburger, cârnați italieni sau pizza pepperoni.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânzeturile se topesc și se rumenesc ușor.