Medalie De Aur Aluat De Pizza Clasic De La Euro

Medalie De Aur Aluat De Pizza Clasic De La Euro
Medalia de aur aluatul clasic de Pizza este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 94 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sos de pizza, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Medalie De Aur Biscuiti Clasici, Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică, și Dip De Legume Cu Medalie De Aur.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa la foc mediu până se încălzește și un termometru citit instant citește 41° până la115. într-un castron mare, dizolvați drojdia în apa caldă. Cu o lingură de lemn, amestecați jumătate din făină și tot uleiul, sarea și zahărul. Se amestecă suficient din făina rămasă, 1/4 cană odată, până când aluatul este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 10 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic. Pulverizați un castron mare cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla. Acoperiți vasul liber cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. (Dacă aluatul ar trebui să dubleze dimensiunea în timpul refrigerării, împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Așezați aluatul în centrul unei foi de biscuiți fără grăsime sau a unei tigaie de pizza de 12 inci. Apăsați aluatul într-o rundă de 12 inci, folosind degetele înfăinate. Apăsați aluatul de la centru la margine, astfel încât marginea să fie puțin mai groasă decât centrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
9
Întindeți sosul de pizza peste aluat până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Ardei ArbolArdei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10
Adăugați toppingurile pentru brânză, hamburger, cârnați italieni sau pizza pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânzeturile se topesc și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista