Meat Loaf Wellington
Meat Loaf Wellington ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 372 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sos de vită, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mozzarella Meat Loaf Wellington, Mozzarella Meat Loaf Wellington, și Pâine De Carne Aromată Wellington.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1/4 cană de sos, cuburi de pâine, ceapă, ou și sare. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Apăsați într-un 9-in uns. x 5 inch. tigaie.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 CP.
Scoateți pâinea din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați pe un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt. Desfășurați aluatul cu rulou de semilună; sigilați perforațiile. Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale pâinii de carne cu aluat; tăiați excesul.
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când patiseria se rumeneste.
Încălziți sosul rămas; serviți cu pâine de carne.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.