Mașină De Pâine Inel De Brânză Cu Cremă De Caise
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 79 calorii. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), Inel De Pâine Cu Brânză Feta Caldă, și Mașină de pâine brânză și pâine cu slănină.
Instrucțiuni
Măsurați cu atenție, așezând toate ingredientele, cu excepția cremei de brânză, 1 1/2 linguri de făină, conservele, oul bătut și migdalele în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător.
Selectați aluat / ciclu Manual. Nu utilizați ciclul de întârziere.
Scoateți aluatul din tigaie, folosind mâinile ușor făinoase. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute pe suprafața ușor făinată.
Se amestecă crema de brânză și 1 1/2 linguri de făină.
Ungeți tigaia rotundă, 9x1 1/2 inci.
Rulați aluatul în cerc de 15 inci.
Așezați în tigaie, lăsând partea aluatului să atârne peste marginea tigaiei.
Se întinde amestecul de cremă de brânză peste aluat în tigaie; lingura se conservă peste crema de brânză. Faceți tăieturi de-a lungul marginii aluatului la intervale de 1 inch până la aproximativ 1/2 inch deasupra cremei de brânză. Răsuciți perechi de benzi de aluat și pliați peste cremă de brânză. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 40 până la 50 de minute sau până aproape dublu.
Se încălzește cuptorul la 375.
Ungeți oul bătut peste aluat.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de tăiere.