Mazărea cu ochi negri a lui Michelle

Michelle ' s Black-eyed Peas este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 237 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte prietenos buget. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de șuncă, morcovi, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Usturoi creveți cu piper negru și mazăre cu ochi negri, și Black Eyed Peas.
Instrucțiuni
Puneți mazărea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi 2 centimetri deasupra mazărelor. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut. Acoperiți, scoateți de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți mazărea și lăsați-o deoparte.
Aduceți bulionul, 2 căni de apă și șuncă la fiert în cuptorul olandez la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 1 oră.
Adăugați mazărea, ceapa și ingredientele rămase; gătiți, acoperite, 45 de minute până la 1 oră sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional.